Om oss

Företaget utför alla slags installationer, reparationer samt service inom elbranschen. Vi är även anslutna till EIO – Elektriska Installatörs organisationen. Vi har som mål att tillfredställa kundens behov genom kundanpassade ellösningar och hög kvalitet på arbetet. Vårt arbetsområde är Västra Götaland med omnejd.

Stärkt skydd för dina personuppgifter – GDPR, General Data Protection Regulation

Fr o m den 25 maj börjar en ny dataskyddslag, GDPR, att gälla inom EU. Den nya lagen reglerar hur företag och organisationer får hantera och behandla dina personuppgifter.

Lennart Petterssons Elektriska i Falköping AB behandlar och sparar endast de personuppgifter om dig som behövs för att kunna fullfölja våra åtaganden. Vi kan behöva t ex personnummer och fastighetsbeteckning för att administrera ROT-avdrag. Vi kan behöva ett telefonnummer eller e-post adress för att kunna nå dig. Vi har som ambition att inte spara något i onödan. Du har som kund alltid rätt att kontakta oss för att få veta vilka uppgifter vi har sparade om just dig.  Du har även rätt att begära radering eller rättning av dina uppgifter. Har du som kund några frågor om hur vi hanterar dina uppgifter är ni välkomna att kontakta oss på telefon 0515-194 21 eller skicka e-post till info@petterssonsel.com